Treceți la conținutul principal

De ce ai nevoie de o pagina web?

In prezent nu se mai poate imagina o firma fara website
Web design-ul face parte din strategia firmei.
castig din pagina web


















Iata 10 motive pentru care website-ul nu ar trebui sa lipseasca din identitatea firmei tale:

  1. Iti afirmi prezenta online. Milioane de oameni au acces la Internet. Pur si simplu nu-i poti ignora. Site-ul te face cunoscut in fata lor fara eforturi si costuri mari, este cartea ta de vizita online. Este profesionist sa existi online. Iti trebuie web design! Nou! Site-urile facute de noi au varianta adaptata pentru mobil! Ofera mobilitate! Acum site-ul tau poate fi accesat de oriunde pe telefonul mobil!
  2. Intri in contact cu clientii, cu partenerii de afaceri. Poti afla ce vor, ce cauta, ce le lipseste. Nicicand nu a fost mai simplu sa stabilesti conexiuni cu alti oameni.
  3. Oferi o afacere? Produsele tale, serviciile tale 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Website-ul nu doarme niciodata, lucreaza mereu pentru firma ta, vinde mai mult decat ti-ai imaginat vreodata.
  4. Pe site-ul tau poti comunica orice informatie care sa exprime clar oferta ta prin: fotografii, filme, prezentari detaliate ale produselor si serviciilor tale, teste sau demonstratii. Poti face o prezentare mult mai complexa a ceea ce vinzi decat oriunde altundeva. Poti face promovare online.
  5. Poti oricand sa raspunzi intrebarilor clientilor, le poti anticipa si le poti pregati raspunsurile de care au nevoie. Poti obtine feedback de la potentialii clienti prin e-mailuri de la vizitatorii sitului.
  6. Prezenta ta online iti va creste considerabil vanzarile ajutandu-te sa ajungi la piata tinta prin publicitate si promovare online. De asemenea, poti sa-ti transformi pagina web intr-un magazin online, simplu si cu bani putini. WWW este locul perfect pentru a obtine profit.
  7. Publicitatea online este viitorul pentru tine. Cu bugete mici ai ocazia sa-ti faci cunoscuta firma, sa-ti intregesti planul de marketing. Pentru asta website-ul tau va lucra pentru tine.
  8. Prin WWW ai acces la piata internationala. Ajungi in orice colt al lumii printr-un click mai repede ca niciodata.
  9. Poti atrage media si poti stabili contact online cu ea.
  10. Poti scrie stirile, poti fi tu insuti o stire.
Website-ul este tot ce poti face mai bun pentru promovarea firmei tale.
Fii cunoscut, fii online.
Iti spunem Gratis ce trebuie sa contina site-ul tau si in ce fel il poti folosi eficient.
Trebuie doar sa ne contactezi.
Lansare Linndows versiunea 1.5.6.4
Lansare Linndows soft 1.5.6.4

Daca doresti o sedinta de consultanta online gratuita completeaza formularul de contact.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Serviciul Relatii cu Clientii – legatura rapida cu un operator

Va prezentam mai jos principalii operatori de telefonie din Romania si modalitatea cea mai rapida de a intra in conversatie cu un operator uman call-center. Vodafone Pentru a evita sa stai cu orele prin meniurile de la Vodafone iata scurtatura pentru a intra rapid in legatura cu un reprezentant: Formeaza *222 iar apoi scurtatura 12101 Exista si numarul de telefon de la sediul Vodafone: 0372 02 22 22 .Lu - Vi 8:00 - 22:00 | Sa - Du 8:00 - 18:00 De mentionat ca cei de la Vodafone au si un serviciu express sau premium contra unei taxe de 0,39 euro, insa avand in vedere ca un apel dureaza minim 3 minute.... *555 – serviciul expres prin care clientii Vodafone pot contacta Departamentul de Relatii cu Clientii*555 este serviciul expres de Relatii cu Clientii pe care utilizatorii Vodafone persoane fizice il pot folosi pentru a intra in legatura directa cu un consultant Vodafone, in cel mai scurt timp, fara a mai trece prin meniul interactiv. Pentru clienti

Structura firului de par

Părul este o anexă a pielii, fiind compus din keratină – o proteină structurală rezistentă. Părul joacă un rol important în protejarea corpului, în special a scalpului, loc unde este cel mai dens. Părul este o trăsătură distinctivă a mamiferelor şi la oameni joacă un rol important în protecţia corpului de tra­umatisme, pierderea de căldură şi razele solare. STRUCTURA FIRULUI DE PĂR Părulare o structură complexă, alcătu­ită din fibre de keratină – keratină este o proteină structurală puternică ce se găseşte şi în unghii şi în stratul super­ficial al pielii. Fiecare fir de păr este alcătuit din trei straturi concentrice (circulare) de celule keratinizate (ce conţin keratină): medulara, corticala şi cuticula. Medulara (partea centrală) con­stă din celule mari ce conţin keratină moale, separate parţial de spaţii aeri­ene. Corticala, stratul mai consistent ce înconjoară medulara, constă din mai multe straturi de celule aplatizate, ce conţin keratină dură. STRATUL PROTECTO

Inventatorul Adi - Strungul electric handmade - 2020